În jumătate de an companiile de comunicații au ratat circa 143 de milioane lei

shadow
Miercuri, 14.09.2016 06:32   1839
În prima jumătate a acestui an valoarea vânzărilor pe piața telecomunicațiilor a constituit 3,27 miliarde de lei, cu 4,2% mai puțin decât în aceeași perioadă a anului trecut, arată un raport al ANRCETI.

În trimestrul doi al anului 2016, volumul cumulat al vânzărilor de servicii în sectorul comunicațiilor electronice s-a ridicat la 1,66 miliarde de lei, cu 3,3% mai mult față de primul trimestru, dar în scădere cu 4,4% față de trimestrul doi al anului 2015, se arată în Raportul privind evoluția pieței de comunicații electronice în trimestrul doi al anului 2016, publicat de Agenția Națională pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI).

Criza și Viber-ul lovesc în veniturile companiilor de telefonie din Moldova

Documentul relevă că în prima jumătate a anului 2016, vânzările de servicii în sectorul comunicațiilor electronice a constituit 3,27 miliarde de lei, cu circa 143 de milioane lei (4,2%) mai puțin ca în aceeași perioadă a anului 2015. 

Potrivit ANRCETI trendul de descreștere s-a atestat în special pe trei segmente de piață: telefonie fixă, telefonie mobilă, difuzare și retransmisie a programelor audiovizuale.

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

fara inregistrare sau abonament

Teme: Tehnologii informaționale   Comunicațiile  

Advertisement

Oportunitati