Un nou hotel în centrul Chișinăului

shadow
Duminică, 24.07.2016 00:05   5110
În centrul Capitalei, pe strada mitropolitul Varlaam a fost inaugurat un nou hotel: Bristol Central Park. Proprietar este firma Leutis, controlată de Leonid Kilovatii

Săptămâna trecută a fost deschis un nou hotel în Chișinău, Bristol Central Park. Acesta este situat în același complex imobiliar cu centrul comercial și de agrement Sun City din centrul Chișinăului, la câțiva pași de Parcul Catedralei

Directorul Bristol Central Park. Evghenia Duvidovici a precizat pentru Mold-Street, că hotelul pretinde la categoria patru stele și se orientează spre segmentului de business cât și celui de leisure. Acesta are cinci etaje, 76 de camere și pune la dispoziția oaspeților o sală de conferințe, restaurant și alte facilități.

Advertisement

Managerul a evitat să spună care a fost valoarea investiției.

"Aici inițial a fost planificat un centru de oficii, dar până la urmă noi am decis să dezvoltăm un hotel și care este valoarea totală a investiției nu vă putem spune", a precizat Evghenia Duvidovici.

Cât despre imediata vecinătate cu alte hotele, Duvidovici a spus că loc este pentru toți, iar potențialii clienți trebuie să aibă mai multe oferte pentru a alege cea mai bună.

Hotelul figurează deja pe portalurile de rezervări și vânzări camere de hotel, iar prețul pentru o noapte cu dejun pornește de la 89 de dolari pentru o camera standard double, la 191 de dolari pentru camera Ambassador.

De notat că centrul Sun City, unde este amplasat hotelul aparține companiei Leutis SRL, a cărei fondator cu 99% este omul de afaceri Leonid Kilovatii.

În prezent în capitala Republicii Moldova, activează oficial 66 de hotele, care pretind că au de la două la cinci stele.

Oportunitati