Plahotniuc și-a găsit un nou inamic, jocurile de noroc

shadow
Miercuri, 29.06.2016 10:24   1799
Controversatul om de afaceri și politician Vlad Plahotniuc anunță cu un plan de acțiuni pentru eradicarea fenomenului jocurilor de noroc în rândul copiilor

În ședința din 28 iunie 2016, a Consiliului Coaliției de guvernare, controversatul om de afaceri și politician Vlad Plahotniuc a prezentat colegilor, situația în domeniul cazinourilor, sălilor pentru jocuri de noroc și impactul pe care îl au asupra copiilor.

Plan de acțiuni

"Am convenit ca în perioada imediat următoare să venim cu un plan de acțiuni pentru eradicarea acestui fenomen nociv. Noi vom veni cu soluția politică și cu modificările legislative necesare, iar colegii de la Guvern urmează să vină cu un plan de acțiuni pe zona lor de competență, instituțională", anunță de blogul său Vlad Plahotniuc.

El susține că anterior a cerut efectuarea unei analize a situației, după un caz dramatic care a fost semnalat la Edelweiss (o fundație de caritate creată Plahotniuc n.r.), "legat de situația complicată prin care trece o familie după ce copilul lor de 15 ani a dat în patima jocurilor de noroc, a ajuns să împrumute bani, apoi să facă multe alte prostii pentru a-și putea susține acest viciu".

"Noi am ajutat această familie, însă am constatat că nu este vorba de un caz izolat, ci de un fenomen care ia amploare", se afirmă în postare.

 

Acest articol este doar pentru abonați.

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Infracțiuni economice   Corupția  

Advertisement

Oportunitati