Milionarul Nicolae Ciornîi cedează stadionul Zimbru

shadow
Miercuri, 22.06.2016 05:47   4601
Federația de Fotbal a Moldovei a luat în arendă stadionul Zimbru pentru o perioadă de 10 ani. Motivul este nevoie de modernizare a arenei și condițiile mai dure impuse de UEFA

Federația de Fotbal a Moldovei (FMF) a luat în arendă pentru o perioadă de 10 ani, principala arenă a țării, stadionul Zimbru, anunță portalul Moldfootball.com. 

Informația a fost confirmată de Sevastian Botnari, directorul general al stadionului Zimbru. Acesta a explicat că motivul semnării acestei înțelegeri sunt cerințele tot mai aspre din partea UEFA pentru disputarea meciurilor echipelor naționale.

În același timp, conducerea și proprietarii clubului Zimbru nu a dorit să suporte cheltuieli suplimentare pentru modernizarea arenei conform ultimelor standarde. Acum acestea vor fi acoperite de Federația de Fotbal a Moldovei. Din luna martie au fost pornite lucrări de reabilitare a gazonului și urmează modernizarea vestiarelor, schimbarea procesului de acces la stadion, deschiderea teraselor pentru suporteri și a fan-shopurilor, etc.

Totodată, veniturile de la darea în arendă a stadionului cluburilor vor merge în caznaua Federației. Confomrm înțelegerii, clubul Zimbru nu va achita arenda pentru folosirea stadionului.

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Proprietari și manageri   Construcții și imobiliare  

Advertisement

Oportunitati