Cine sunt milionarii ucraineni, ce vor deschide un delfinariu la Chișinău

shadow
Joi, 26.05.2016 08:17   2609
Cinci afaceriști din Odesa sunt proprietarii Nemo, cea mai mare rețea de delfinarii din regiune. Aceștia vor deschide și un del­fi­na­riu la Chi­și­nău

Primul delfinariu din Chișinău își va deschide ușile pentru spectatori, vineri, 27 mai. Organizatorii susțin că, pentru deschidere, au adus din Odesa patru delfini și două foci care vor face un show de excepție.

Biletele pentru primul spectacol au fost deja scoase la vânzare, iar prețul pornește de la 230 de lei pentru o persoană. Pe lângă show-ul delfinilor, moldovenii vor putea să înoate alături de animale, doar că această plăcere va costa două mii de lei. Iar o cerere în căsătorie la delfinariu va costa în jur de 1.500 de lei. Noul complex are o capacitate de 520 de locuri.

Potrivit Ziarului de Gardă de deschiderea delifinariului se ocupă omul de afaceri Adrian Focșa. proprietarul companiei Euro­sa­fari SRL, cea care ges­tio­nează zona de agre­ment Goa Ter­ri­tory de pe malul lacu­lui Ghi­di­ghici. Zona are pis­cine și terasă și și-a înce­put acti­vi­ta­tea în 2009, fiind ampla­sată lângă s. Vatra, mun. Chi­și­nău. 

Oficial delfinariul aparține firmei Nemo Lux SRL, care a adus ani­ma­lele. Firma a fost înregistrată în noiem­brie 2015 de către compania Oдесский Дельфинарий din Ucraina. Nemo Lux SRL este admi­nis­trată de Dumi­tru Mun­teanu, cu adresa juri­dică în apar­ta­men­tul fami­liei Mun­teanu din bd.

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Companii servicii și branduri   Transport și turism  

Advertisement

Oportunitati