Bătălia pentru resursele energetice ale Moldovei se încinge. În luptă s-a inclus și un offshore

shadow
Luni, 22.02.2016 20:34   3436
Doi șefi de la compania offshore Frontera Resources, se află într-o vizită de prospecție în Republica Moldova în vederea identificării oportunităților de investiții în țara noastră.

Reprezentanții companiei petroliere americane Frontera Resources au anunțat că ar dori să se stabilească în Republica Moldova și să investească în dezvoltarea sectorului energetic din țara noastră.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei întrevederi a conducerii companiei Frontera Resources, reprezentată de președintele acesteia, Zaza Mamulaishvili și directorul executiv, Steve Nicandros, cu premierul Pavel Filip.

Cei doi reprezentanți ai Frontera Resources, companie care activează în domeniul petrolului și al gazelor naturale, se află într-o vizită de prospecție în Republica Moldova în vederea identificării oportunităților de investiții în țara noastră.

Vor să investească în Moldova

„Lucrăm în domeniul petrolului și gazului mai bine de 20 de ani. De câțiva ani studiem Republica Moldova ca pe un posibil partener. Obiectivul nostru este de a exploara și dezvolta prin participare sistemul energetic și infrastructura. Putem veni în acest sector cu investiții, astfel ca Republica Moldova să ajungă la o independență energetică”, a spus directorul executiv Frontera Resources, Steve Nicandros.

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Energetica și industria   Comerț extern și datoriile  

Advertisement

Oportunitati