O nouă scumpire! Cel mai mare operator privat majorează cu 8% tarifele la serviciile de Internet

shadow
Sâmbătă, 30.01.2016 07:40   3477
Compania Starnet, cea mai mare companie cu capital privat autohton pe piața serviciilor de Internet anunță că de la 1 martie va majora tarifele. Motivul invocat este deprecierea leului, majorarea tarfelor la energie și dobânzile mari la credite

StarNet este unul dintre cei mai mari operatori de servicii de comunicații electronice din țară și cea mai mare companie cu capital autohton pe această piață anunță că de la 1 martie va majora cu 8% tarifele.

"Constrânși de situație, vă anunțăm că începând cu 1 martie 2016, se vor majora tarifele la abonamentele StarNet în medie cu 8%. Este pentru prima dată în cei 12 ani de activitate", precizează într-un comuncat administrația Starnet.

Devalorizarea leului și majorarea tarifelor

"Compania are planuri mari pentru viitor și va lucra sârguincios pentru ca cetățenii Republicii Moldova să continue să se bucure de cele mai bune servicii în domeniul comunicațiilor electronice. Însă, din cauza situației social-economice create în țară și a unor astfel de factori ca devalorizarea valutei naționale, majorarea ratelor dobânzilor bancare și a prețurilor la energia electrică, suntem impuși să facem un pas dificil", își argumentează administrația Starnet decizia.

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Prețuri și inflația   Tehnologii informaționale  

Advertisement

Oportunitati