Vinificator în Moldova, miliardar în Rusia

shadow
Luni, 05.10.2015 05:32   12345
Vasile Dragan, proprietarul a cinci vinării și a celei mai mari rețele de magazine din Moldova, ocupă locul 185 în clasamentul celor mai bogați oameni de afaceri din Sankt Petersburg

Omul de afaceri din Moldova Vasile Dragan a fost inclus al doilea an la rând în topul celor mai bogați 200 de oameni de afaceri din Sankt Petersburg, al doilea oraș ca mărime din Rusia.

Potrivit publicației "Delovoy Petersburg", Vasile Dragan ar avea o avere de 1,2 miliarde de ruble în Rusia (circa 19 milioane de dolari) și ocupă locul 185 în clasamentul, care îi are în frunte pe miliardarii Ghenadi Timcenko, Arkadi și Boris Rotenberg.

Anul trecut clasamentul a inclus doar 158 de persoane, iar Dragan a ocupat locul 150, cu o avere de 1,1 miliarde de ruble (peste 32 de milioane de dolari).

Autorii susțin că în clasament au fost incluse persoanele care dețin afaceri și își desfășoară activitatea în "a doua capitală a Rusiei", cum este considerat Sankt Petersburgul.

Potrivit publicației principala afacere a lui Vasile Dragan și Sankt Petersburg este fabrica Igristîe Vina, cel mai mare producător de vinuri spumante din Rusia. Totodată anunță că alte două întreprinderi fondate de Vasile Dragan "Novaya Bavaria" și fabrica de bere Slaviansk au fost lichidate anul trecut.

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Proprietari și manageri   HoReCa  

Advertisement

Oportunitati