Cea mai mare rețea de magazine din Moldova a mai preluat două companii

shadow
Miercuri, 30.09.2015 06:57   6119
Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care compania Linella a preluat controlul asupra ”Super-Victoria” SRL și ”Agro-Victoria” SRL.

Consiliul Concurenței anunță că a inițiat o analiză a operațiunii prin care Linella SRL a preluat controlul asupra Super-Victoria SRL și Agro-Victoria SRL.

Potrivit autorității, atât compania Linella, cât și Super-Victoria SRL și Agro-Victoria SRL au ca genuri de activitate, comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun.

"Consiliul Concurenței este interesat în obținerea observațiilor și punctelor de vedere de la agenții economici terți referitor la modul în care concentrarea economică realizată, afectează sau poate afecta concurența de pe piața dată", se arată într-un comunicat al autorității.

Cine sunt proprietarii

Potrivit ultimelor date de la Camera Înregistrării de Stat Agro-Victoria SRL este în continuare proprietate a lui Victor și Zinovia Cuznețov, care dețin câte 42,37% și respectiv 56,63% din capitalul companiei.

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Companii servicii și branduri   Protecția consumatorilor   HoReCa  

Advertisement

Oportunitati