Reorganizare la MoldATSA

shadow
Vineri, 04.09.2015 11:08   2264
Ministrul Transporturilor Iurie Chirinciuc, a semnat ordinul de demisie a Administratorului ÎS „ MoldATSA”, Veaceslav Frunze. Demisia acestuia a fost motivată prin faptul că este parte integrantă a procesului de reorganizare a MoldATSA.

Pe 3 septembrie 2015, Ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor (MTID), Iurie Chirinciuc, a semnat ordinul de demisie a Administratorului ÎS „MoldATSA”, Veaceslav Frunze, care este parte integrantă a procesului de reorganizare și eficientizare a activităților din cadrul acestei întreprinderi.

Demisia este motivată și prin faptul că "pentru controlorii întreprinderii au fost diminuați, neîntemeiat, coeficienții de complexitate, în timp ce pentru administrația întreprinderii aceștia continuau să fie aplicați ilegal. În acest sens, Ministrul Iurie Chirinciuc a menționat că în sarcina noului director va fi pusă realizarea unei reorganizări a aparatului administrativ care, s-a demonstrat a fi unul exagerat de mare și ineficient", se arată într-un comunict al MTID.

„În pofida faptului că angajații au restanțe salariale, conducerea întreprinderii ridica salarii de zeci de mii de lei, o astfel de administrare a patrimoniului public este inadmisibilă!”, a menționat Ministrul.

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Proprietari și manageri   Transport și turism  

Advertisement

Oportunitati