Schimbări de șefi la două mari companii de asigurări

shadow
Joi, 12.03.2015 06:40   2109
Două mari companii de pe piața asigurărilor din Republica Moldova și-au schimbat directorii generali. E vorba de Moldcargo și Klassika Asigurări.

Mutări de cadre pe piața asigurărilor din Republica Moldova. Astfel noul manager general de la compania Klassika Asigurări (a zecea ca mărime de pe piața asigurărilor) este Cristina Dolghi, care până în februarie 2015 a condus Moldcargo.

"Nu s-a întâmplat nimic deosebit. Acționarii companiei mi-au făcut o ofertă și eu am acceptat. Mai multe nu am ce vă spune", a declarat pentru Mold-Street.com, Cristina Dolghi.

Potrivit datelor de pe pagina a Klassika Asigurări, singurul acționar al companiei este firma Avantage SRL, care face parte din imperiul financiar-imobiliar al milionarului Ilan Shor.

De la CNPF la Moldcargo

În același timp în locul Cristinei Dolghi, în funcția de director general la Moldcargo, a cincea ca mărime companie de asigurări din Moldova, a fost numit Vladimir Ştirbu, care a fost șef al Direcției Generale Supraveghere Asigurări din cadrul Comisiei Naționale a Pieței Financiare (CNPF).

 

Acest articol este doar pentru abonați.

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Proprietari și manageri  

Advertisement

Oportunitati