Circa 17% din companiile din Moldova nu au acces la internet

shadow
Duminică, 25.01.2015 11:04   1462
De serviciile corporative de acces la Internet beneficiază 89% din companiile care activează în Chișinău și 71% din companiile din localitățile din afara capitalei, arată un studiu realizat la comanda Agenției Naționale pentru Reglementări în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI).

Nouă din zece companii participante la un sondaj de opinie, realizat la comanda Agenției Naționale pentru Reglementări în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI), s-au arătat satisfăcute, complet sau parțial, de serviciile corporative de telefonie fixă și mobilă, iar 76% – de Internet fix și mobil dedicat (prin modeme și cartele pentru plată) și de TV contra plată. 

La întrebarea, dacă pe piața serviciilor corporative de telefonie, Internet și TV contra plată există oferte suficiente și este ușor să găsești una potrivită la un preț rezonabil, 77% din participanții la sondaj au dat răspunsuri afirmative cu referire la telefonia mobilă și 76% - la serviciile de acces la Internet. 55% din companiile intervievate au avut aceeași părere despre situația de pe piața serviciilor corporative TV contra plată și 54% de pe piața de telefonie fixă.

 

Acest articol este doar pentru abonați.

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Tehnologii informaționale   Comunicațiile  

Advertisement

Oportunitati