Unul dintre cele mai mari holdinguri media din Rusia închide televiziunea din Moldova

shadow
Miercuri, 14.01.2015 08:40   1581
Holdingul media rus STS Media a anunțat că a luat decizia să închidă postul său TV din Republica Moldova, STS MEGA. Motivul invocat este situația de pe piața media din Moldova

Unul dintre cele mai mari patru holdinguri media din Rusia, STS-Media a luat decizia de a închide postul TV STS Mega difuzat rus în Republica Moldova. În locul emiterii compania va trece la modelul sublicențierii conținutului și a distribuției versiunilor internaționale ale canalelor holdingului STS Media.

Compania intenționează să-și vândă conținutul altor canale TV care funcționează pe teritoriul Republicii Moldova.
”În acest moment suntem concentrați pe sporirea eficienței afacerii noastre pe teritoriul Republicii Moldova. Având în vedere situația de pe această piață, compania a luat decizia să închidă activitatea subsidiarei Teledixi SRL, care emite pe teritoriul Moldovei ca STS MEGA și să se concentreze pe posibilitatea extinderii prezenței conținutului canalurilor holdingului STS Media în rețeaua de cablu. De asemenea, având în vedere că conținutul nostru este solicitat de telespectatorii din Moldova, vom analiza posibilitatea vinderii lui altor canale de televiziune din țară”, a declarat Serghei Petrov, vicedirector general al STS Media.

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme:

Advertisement

Oportunitati