Ofertă de 100 de milioane de lei pentru Plahotniuc și Poroșenco

shadow
Miercuri, 19.11.2014 05:47   1716
O companie din Cipru a făcut o ofertă de procurare a unul pachet de circa 50% din capitalul centrului comercial Gemeni din Chișinău pentru care este gata să ofere un preț de 99,45 milioane de lei.

Consiliul de administrație al Comisiei Naționale a Pieței Financiare (CNPF) a hotărât să înregistreze prospectul ofertei publice de procurare pe piața secundară a valorilor mobiliare, inițiată de compania Kroniaco Management Limited din Cipru, obiectul căreia îl constituie procurarea a 5.850.000 de acțiuni ordinare nominative, emise de Casa de Comerț „Gemeni” SA.

Numărul de acțiuni reprezintă o cotă de circa 49,94% din capitalul centrului comercial din Capitală. Potrivit deciziei CNPF, prețul oferit de firma din Cipru este de 17 lei pentru o acțiune. În consecință valoarea totală a ofertei este de 99,45 milioane de lei, aceasta fiind valabilă în decurs de 30 de zile din data anunțării.

Despre Kroniaco Management Limited se știe că a fost înregistrată la 23 ianuarie 2014 la Nicosia, iar funcția de director este exercitată de Xenofon Chatziantoniou.

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Bursa și tranzacții   Proprietari și manageri  

Advertisement

Oportunitati