În Moldova va fi lansată prima Academie a Investitorilor

shadow
Vineri, 30.04.2021 16:07   583
Suntem încântați să vă anunțăm despre lansarea primei Academii de Investiții din Republica Moldova în format online, care va avea loc pe 20-21 și 27- 28 mai 2021.

Academia de Investiții din Moldova reprezintă un program intensiv de patru zile în care veți învăța despre lumea investițiilor de la cei mai iscusiți experți în acest domeniu.

Scopul acestui program este de a vă oferi cât mai multe informații despre procedura de angel investing, cercetarea startup-urilor și a fondatorilor, gestionarea portofoliilor și explorarea oportunităților de investiții.

Dacă faceți parte din domeniul antreprenorial și planificați în următoarele 12 luni să investiți în companii, acest program se aliniază perfect cu planurile Dvs.

În aceste 4 zile veți obține următoarele beneficii:

Veți afla cum să investiți în startup-uri, să evaluați tranzacțiile, să evaluați prezentările companiilor;
Veți afla cum să evaluați fondatorii de startup-uri și ce anume să îi întrebați;
Veți afla cum să descoperiți cele mai bune oferte de tranzacții.

Advertisement


Și multe altele!

Academia de Investiții va aduce la un loc cei mai experimentați business angels și profesioniști în venture capital din întreaga lume pentru a vă învăța cum să găsiți, să evaluați și să gestionați un portofoliu de investiții.

Biletele de participare pot fi procurate aici: https://forms.gle/voPjwSMFxwJE82yQ8.

Puteți beneficia de o reducere până pe 3 mai, €99 în loc de €159 euro. 

După aprobarea înregistrării Dvs., veți primi un link spre Zoom cu câteva zile înainte de eveniment.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina web a programului. Toate actualizările despre program pot fi găsite în pagina de facebook.

Acest eveniment este organizat de către Startup Moldova, BAM, XY Partners, investitii.md, cu susținerea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Ambasadei Suediei la Chișinău și Tekwill.Oportunitati