Al doilea iPhone 12 a fost înmânat. Află cum poți deveni unul dintre câștigători

shadow
Joi, 29.04.2021 11:51   581
Cel de-al doilea iPhone 12 oferit în cadrul campaniei promoționale destinată creditelor de consum fără gaj, a fost înmânat clientului câștigător.

“Când am fost telefonată și anunțată despre faptul că sunt câștigătoarea unui iPhone 12, nu-mi venea să cred. Am contractat un credit pentru nevoi personale și așa am participat automat în concurs. Sunt foarte fericită să primesc acest premiu, la care puteam doar să visez. Toată familia a fost încântată de noutate, în mod special copiii,” ne spune Cristina Manoli, cea de-a doua câștigătoare în cadrul campaniei promoționale.

“În acest an ne-am propus nu doar să acordăm clienților noștri credite de nevoi personale în condiții avantajoase, ci și șansa de a câștiga premii valoroase.

Advertisement

Ne bucurăm să aflăm că acest premiu a fost unul dorit și suntem convinși de faptul că noul telefon ultramodern o va ajuta pe câștigătoare să-și gestioneze conturile bancare de la distanță, prin intermediul noului serviciu de online banking pe care am lansat-o de curând - OTP Internet și Mobile Banking” declară Tatiana Stroici, șef secție Marketing și Cercetări

Nu rata șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 8 telefoane iPhone12 rămase în joc.

Aplică până pe 12 iunie 2021 pentru un credit de consum fără gaj și beneficiază de o rată a dobânzii avantajoasă - de la 3% anual, ZERO comision de analiză dosar și aprobare rapidă de la 15 minute.

Află mai multe despre cum poți deveni chiar tu unul dintre câștigători pe mobiasbanca.md

Pune-ți dorințele pe #upgrade

cu Mobiasbanca - OTP GroupOportunitati