O companie de software cu origini moldovenești, mai preia o firmă din SUA

shadow
Marţi, 06.04.2021 05:38   507
Endava, compania britanică de software cu circa 1.000 de angajaţi în Republica Moldova, a achiziţionat firma americană de consultanţă şi inginerie în tehnologie Levvel LLC, cu sediul central în Charlotte, Carolina de Nord.

Valoarea tranzacției nu a fost dezvăluită deocamdată de părți. 

Activitatea companiei Levvel se desfăşoară din Statele Unite şi Mexic, compania având 172 de angajaţi şi mai multe parteneriate şi certificări în zona de tehnologii emergente de vârf şi platforme cloud.

Expansiunea Endava pe piaţa din Statele Unite

„Echipa Levvel va impulsiona extinderea activităţilor Endava pe piaţa din Statele Unite ale Americii. Expertiza vastă în zonele de plăţi, media şi servicii de mobilitate, se vor adăuga la know-how-ul Endava, ajutând la accelerare oportunităţilor de business pe care le avem,” a spus John Cotterell, CEO Endava.

Americanii de la Levvel LLC au un portofoliu de clienţi orientat către zona de servicii financiare şi plăţi, logistică/mobilitate, TMT (tehnologie, media şi telecom). Astfel, fuziunea va accelera expansiunea Endava pe piaţa din Statele Unite, întărind şi expertiza pe care Endava o are în aceste sectoare principale de activitate.

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

fara inregistrare sau abonament

Teme: Bursa și tranzacții   Tehnologii informaționale   Comunicațiile  

Advertisement

Oportunitati