Asta-i muzica primăverii, de la Moldova Agroindbank

shadow
Vineri, 05.03.2021 13:47   370
Înseninează ziua persoanei dragi cu un cadou deosebit și achită-l cu cardul din colecția GAMA de la Moldova Agroindbank.

Începând de azi și toată primăvara, până la 31 mai inclusiv, cumpărăturile cu cardurile din colecția GAMA te înscriu în promoția „Asta-i muzica primăverii”.

Descoperă toate beneficiile cardurilor GAMA și folosește-le la maxim pentru a câștiga premii frumoase din partea Moldova Agroindbank la tombola lunară, iar dacă vei cumpăra la magazinele partenere, vei primi și cadouri garantate.   

Achită cumpărăturile cu cardurile GAMA de minim 500 lei și poți fi chiar tu unul dintre câștigătorii sesiunii foto profesioniste, care te va ajuta să creezi emoții și amintiri frumoase împreună cu cei dragi, portmoneului pentru cardul tău preferat sau certificatului, în valoare de 1000 lei, pentru viitoarea escapadă la shopping. 

Tombola va avea loc în 3 etape, în joc fiind puse 60 de portmonee, 30 de certificate, în valoare de 1000 lei și 3 sesiuni foto. 

Cu cât faci mai multe cumpărături, cu atât crește șansa de câștig. 

Surprizele promoției „Asta-i muzica primăverii” nu se termină aici! Pe lângă cashback, în mărime de până la 15%, mai obții premii garantate din partea partenerilor noștri la achitarea cumpărăturilor cu cardurile GAMA. 

Îți prezentăm primii parteneri care oferă cadouri garantate pentru achitările cu cardurile GAMA:

 • TIME SPA propune relaxare și restabilirea forțelor tale la maxim.

Advertisement

La fiecare achitare a serviciilor cu un card GAMA, în sumă mai mare de 2000 lei, primești un voucher de 300 lei.
 • Decorează-ți atmosfera sufletului cu bijuteriile SWAROVSKI, iar la fiecare plată cu cardul GAMA, în valoare mai mare de 2500 lei, vei primi un cadou-surpriză de la partenerul nostru elegant.
 • Pro Optic oferă o gamă largă de ochelari, iar la fiecare cumpărătură de peste 3000 lei vei beneficia de un certificat cadou, în valoare de 300 lei. 
 • Lista partenerilor darnici crește în continuu. Fii cu ochii pe pagina web www.gama.maib.md și pe pagina de Facebook, află primul despre partenerii care se vor alătura campaniei și obține în această primăvară un beneficiu triplu:

  1.cashback de până la 15% de la partenerii GAMA sau 0,5% din partea băncii;

  2.cadou garantat de la partenerii campaniei de primăvară (Time Spa, Swarovski, Pro Optic și lista va fi încă completată);

  3.posibilitatea de a câștiga premii la tombola organizată de MAIB. 

  Nu ai încă un card GAMA? Îl poți obține gratuit prin una dintre următoarele modalități:

  1.depune o cerere pe www.gama.maib.md și noi te vom contacta;

  2.în cazul în care ești deja utilizator al aplicației mobile MAIBank, îți recomandăm să deschizi un card GAMA direct prin aplicație și să soliciți livrarea lui la domiciliu. Dacă deschizi un card GAMA până la 31 martie, livrarea se va face gratuit;

  3.vino la MAIB și noi te vom ajuta să deschizi cardul. 

  Regulamentul promoției și condițiile de participare pot fi consultate aici.

  Pentru informații suplimentare, apelează Contact Center la numărul 1313 sau accesează www.gama.maib.md.  Oportunitati