Air Moldova a semnat un acord tehnologic pentru mai mulți ani cu o corporație din SUA

shadow
Sâmbătă, 27.02.2021 06:48   432
Radixx, companie ce face parte din grupul tehnologic Sabre și furnizor de vânzări cu amănuntul de software pentru companii aeriene, a semnat un acord tehnologic de mai mulți ani cu Air Moldova.

Potrivit Sabre, compania aeriană din Chișinău va utiliza soluțiile de comercializare, distribuție și îndeplinire ale Radixx pentru a se extinde în noi fluxuri de venituri și pentru a spori creșterea viitoare.

Mai târziu, în acest an, Air Moldova va intra în direct pe sistemul de servicii pentru pasageri (PSS) găzduit în cloud Radixx Res pentru a livra călători și accesorii cu valoare adăugată.

"Oferind performanțe de vârf în industrie, sistemul modern bazat pe microservicii al Radixx oferă companiei Air Moldova o tehnologie flexibilă și avansată care îmbunătățește experiența călătorului și maximizează veniturile", susține compania americană.

Air Moldova va utiliza, de asemenea, soluția de vânzare cu amănuntul ezyCommerce de la Radixx, ce va permite companiei aeriene să profite de un set de API-uri puternice și să integreze conținut terță parte pentru a-și personaliza în continuare ofertele pentru călători.

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

fara inregistrare sau abonament

Teme: Tehnologii informaționale   Transport și turism  

Advertisement

Oportunitati