Moldindconbank, ”Brandul anului 2020” la categoria bănci / asigurări / finanțe

shadow
Miercuri, 10.02.2021 10:27   488
Moldindconbank a fost desemnată “Brandul anului 2020” la categoria Bănci / Asigurări / Finanțe în cadrul celei de-a unsprezecea ediții a clasamentului anual “Top Branduri”, organizat de revista VIP magazin.

Titlul de “Top Brand” i-a revenit băncii în urma votingului online a internauților, dar și a deciziei unei echipe de experți în domeniu.  

Anul 2020 a fost plin de provocări, dar în același timp a fost și un an al oportunităților, pe care Moldindconbank le-a folosit pe deplin. Banca a reconfirmat că este aproape de nevoile oamenilor, cu servicii inovative și de calitate, apreciate de partenerii și clienții băncii. 

”Moldindconbank a trebuit să facă față provocărilor ridicate de pandemia COVID-19.

Advertisement

Împreună, conducerea și echipa băncii s-au descurcat competent și profesionist. Clienții au avut permanent acces la serviciile și produsele Moldindconbank. Am reușit să ne consolidăm poziția pe piață, să majorăm activele, volumul depozitelor, portofoliul de credite, dar și să îmbunătățim calitatea acestuia. Toate aceste realizări sunt rezultatul muncii echipei noastre. Și aceste rezultate sunt apreciate de clienții noștri, care beneficiază de servicii care să le ușureze viața și activitatea, le economisesc banii și timpul. Mulțumim organizatorilor pentru nominalizare, iar clienților pentru încredere, fidelitate și susținere”, – a menționat Nikolay Borissov, președintele Comitetului de Conducere Moldindconbank.

Moldindconbank continuă să investească în digitalizarea activității sale, prin lansarea soluțiilor de banking la distanță, ce oferă clienților mobilitate, rapiditate și o experiență plăcută în gestionarea mijloacelor bănești, fără necesitatea de a vizita oficiile Moldindconbank. Oportunitati