ODIMM și MAIB au premiat cei mai buni antreprenori din țară

shadow
Miercuri, 30.12.2020 12:26   403
26 de antreprenori din Republica Moldova au fost premiați la Gala Întreprinderilor Mici și Mijlocii (IMM) pentru realizări în domeniul afacerilor și spirit înalt de responsabilitate socială.

Gala, organizată anual sub egida ODIMM și a Ministerului Economiei și Infrastructurii, în parteneriat cu Moldova Agroindbank, s-a desfășurat pe data de 28 decembrie. 

Oamenii de afaceri au participat la concursurile „Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM” și „IMM - model de responsabilitate social-corporativă”, demonstrând că provocările pot fi, de fapt, oportunități majore de dezvoltare. Câștigătorii au primit diplome de onoare, vouchere și cadouri.

Gala IMM este unul dintre cele mai importante evenimente de susținere și valorificare a activității IMM-urilor din Republica Moldova, iar Moldova Agroindbank, în calitate de partener general, contribuie la dezvoltarea unui mediu de afaceri sănătos prin încurajarea antreprenorilor să dezvolte o activitate economică sustenabilă și responsabilă.

Advertisement

„Pentru Moldova Agroindbank este important fiecare antreprenor care decide să deschidă o afacere acasă. Ne mândrim cu fiecare client al băncii care reușește să lanseze o întreprindere și ne bucură faptul că putem să-i susținem prin servicii bancare de calitate. Vom continua să încurajăm proiectele de dezvoltare care contribuie la crearea unor noi locuri de muncă în țară”, a declarat Serghei Cebotari, Președintele Moldova Agroindbank.

„Responsabilitatea social-corporativă ar trebui să fie o strategie de afaceri sau, mai exact, o filosofie care să stea la baza afacerii. Acest angajament trece dincolo de obligațiile statutare de a respecta legislația și se manifestă în acțiuni voluntare de îmbunătățire a calității vieții pentru angajați și familiile acestora, a comunității și a întregii societăți”, a menționat Iulia Costin, Director General ODIMM, în cadrul Galei IMM.

La ediția a XV-a a concursului „Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM” s-au înscris 64 de agenți economici din 10 raioane. În cadrul concursului „IMM - model de responsabilitate social-corporativă”, ediția a XI-a, competiția s-a dat între 17 companii care au depus dosarele de participare. 

Echipa MAIB adresează felicitări laureaților Galei IMM și își exprimă respectul și admirația pentru ambiția de a fi mereu mai buni. 

Totodată, Moldova Agroindbank reconfirmă angajamentul de a fi și în continuare partenerul financiar-bancar de încredere al businessului din țară, sprijinind excelența, susținând planurile de dezvoltare, contribuind ca afacerile să prospere acasă, în Republica Moldova.Oportunitati