Tesla se pregătește pentru intrarea în piața românească [SONDAJ]

shadow
Miercuri, 16.12.2020 05:56   691
Producătorul american de automobile electrice a publicat câteva anunțuri privind angajarea de personal tehnic în București.

Recent, pe situl oficial Tesla.com au fost publicate 5 anunțuri privind angajările pe care compania le face în România.

Dintre acestea 2 posturi sunt pentru tehnicieni de service, 1 post - pentru consultant vânzări, 1 - pentru manager de service și 1 - pentru manager de depozit, ceea ce înseamnă că este vorba despre un centru de service pentru autoturismele Tesla. 

Antreprenorul Elon Musk, directorul executiv al companiilor Tesla și SpaceX, a alimentat anterior speculațiile privind intenția de a deschide o reprezentanță națională în România, însă nu a precizat când sau ce tip de operațiuni vor fi desfășurate în această țară. 

Toate pozițiile sunt anunțate pentru capitală și toate sunt full-time.

Advertisement

Locația exactă a viitorului centru nu este precizată. 

Candidații pot aplica la joburile promovate prin intermediul sitului companiei. Tot acolo sunt afișate și cerințele față de viitorii angajați Tesla în România. Printre acestea se numără fluența în limba engleză și „pasiunea pentru misiunea companiei Tesla”. 

Planurile companiei mai includ și deschiderea stațiilor de alimentare Superchargers în București, Brăila și Craiova. Oportunitati