Tranzacție finalizată: Ce sume au încasat proprietarii din vânzarea celei mai mari fabrici de sticlă

shadow
Vineri, 11.12.2020 05:55   1419
Vetropack Group, o corporație elvețiană lider în industria ambalajului de sticlă din Europa, a raportat că achiziția fabricii de sticlă din Chișinău a fost încheiată cu succes, după ce au fost obținute aprobările necesare de la autoritățile competente responsabile.

Vetropack s-a limitat doar la acest anunț al finalizării tranzacției anunțate la începutul lunii august 2020, fără a menționa valoarea tranzacției.

Ce spun foștii acționari

Pe de altă parte, deocamdată doar Consiliul Concurenței din România și-a dat deja acordul, în timp ce Consiliul Concurenței din Republica Moldova nu a comunicat încă dacă aceasta este compatibilă cu mediul concurențial normal. 

Citiți și:

Cine sunt proprietarii grupului Vetropack ce a preluat Glass Container din Moldova

Acționarul majoritar, fondul Western NIS Enterprise Fund (WNISEF), care deținea pachetele majoritare la întreg Grupul Glass Container, format din Glass Container Company (GCC) și Glass Container Prim (GCP), a informat doar despre performanțele înregistrate de grup și rolul în aceasta a fondului.

„Misiunea WNISEF a fost de a construi lideri de piață capabili să atragă capital suplimentar în regiune, pe baza avantajului lor competitiv și a succesului în stabilirea standardelor ridicate ale pieței ... Vetropack este un lider foarte respectat în industria de sticlărie globală.

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

fara inregistrare sau abonament

Teme: Bursa și tranzacții   Energetica și industria   Sistemul bancar și asigurările  

Advertisement

Oportunitati