Moldindconbank a lansat primul bancomat full contactless din Republica Moldova

shadow
Joi, 26.11.2020 10:55   854
La 25 noiembrie 2020, Moldindconbank a lansat primul bancomat full contactless din Moldova, cu ecran tactil.

Astfel, deținătorii de carduri pot retrage banii în doar câteva secunde prin intermediul bancomatului de ultimă generație, fără fantă pentru card, printr-o simplă apropiere a cardului de semnul “Contactless”.   

Interfața modernă și noul design al bancomatului oferă utilizatorilor de carduri contactless Mastercard sau VISA o experiență mai plăcută și mai prietenoasă la efectuarea operațiunilor de retragere a numerarului.

Advertisement

Totodată, clienții Moldindconbank pot retrage banii și cu telefonul mobil, prin intermediul funcției Cash by Code, disponibilă în aplicația mobilă MICB mobile.

Bancomatul eliberează atât MDL cât și valută (USD, EUR), și se află în incinta centrului comercial “Shopping MallDova” din Chișinău (ATM Zone, etajul 4).  

Reamintim că Moldindconbank este lider la capitolul carduri de plată în Republica Moldova, fiind prima bancă care a implementat ATM Cash-in inclusiv multivalutar. 

La momentul actual, rețeaua de bancomate a băncii include 243 bancomate, dintre care 81 sunt de tip Cash-in. Oportunitati