Cine sunt acționarii grupului hotelier Ancor ce intră pe piața Moldovei

shadow
Joi, 29.04.2021 06:16   825
Grupul global hotelier Accor și-a anunțat intenția de a deschide la Chișinău, primul hotel internațional de lux de cinci stele sub marca Swissôtel. Şase luni în urmă mai făcuse un anunţ că intră pe piaţă.

Grupul hotelier susține că a semnat recent un acord de franciză cu un investitor, dar a evitat să îi dezvăluie numele.

Au promis un hotel și anul trecut

„Europa de Sud-Est este una dintre piețele importante pentru Accor, cu multe hoteluri și mărci care vor veni în următorii ani. Suntem încântați să anunțăm semnarea acordului pentru acest hotel emblematic, care credem că va aduce un mare beneficiu orașului, o experiență memorabilă oaspeților săi și motive de mândrie pentru comunitate”, a declarat Frank Reul, vicepreşedinte al Accor Eastern Europe.

Menționăm că brandul este prezent în regiune cu Swissôtel The Bosphorus din Istanbul, Swissôtel Krasnye Holmy din Moscova, Swissôtel Sarajevo. În curând, Accor Group va deschide şi la București primul Swissôtel, care în prezent este în construcție. 

Anunțul grupului Accor vine însă după ce jumătate de an în urma, informa că a semnat un acord de franciză cu firma Dalomites SRL (proprietari Lucia și Dorian Berdos) pentru rebrandingul hotelului BERD'S Chişinău, care urma să devină MGallery, până la finele anului 2020.

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

fara inregistrare sau abonament

Teme: Proprietari și manageri   HoReCa  

Advertisement

Oportunitati