Retrospectiva economică Mold-Street.com pentru perioada 11 – 17 octombrie 2020

shadow
Duminică, 18.10.2020 07:06   224
• Topul promisiunilor electorale ale candidaţilor la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova. • Adio cartele preplătite anonime: cartele prepay vor fi procurate doar cu buletinul. • Cine va livra 100 de autobuze noi pentru municipiul Chișinău? • Una dintre cele mai vechi companii de construcții din Moldova a fost dezmembrată.

Populiste, irealizabile și pline de promisiuni, ce depăşesc cu mult posibilităţile bugetare ale Republicii Moldova. Topul promisiunilor electorale ale candidaţilor la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova.

***

Serviciul de Informații și Securitate cere interzicerea comercializării cartelelor preplătite depersonalizate. Adio cartele preplătite anonime: cartele prepay vor fi procurate doar cu buletinul.

***

Municipiul Chișinău va achiziția 100 de autobuze de la Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayii ve Ticaret AŞ din Turcia. Cine va livra 100 de autobuze noi pentru municipiul Chișinău?

***

S.A.

Advertisement

Ago-Dacia a fost reorganizată prin dezmembrare (separare) cu transmiterea unei părți din patrimoniu către o companie nou-creată. Una dintre cele mai vechi companii de construcții din Moldova a fost dezmembrată.

***

Compania unui consilier socialist din Chișinău a majorat exporturile de produse cosmetice. Compania unui milionar din Republica Moldova a majorat de 4 ori exporturile în România.

***

Proprietăți estimate la peste 160 milioane de lei urmează a fi puse sub sechestru. Procuratura promite sechestru pe vilele lui Plahotniuc.

***

Cu o zi înainte de startul oficial al campaniei electorale prezidențiale, președintele Igor Dodon a semnat un nou decret de acordare a cetățeniei în schimbul investițiilor. Republica Moldova are patru noi cetăţeni în schimbul investițiilor.

***
Teme:

Oportunitati