Drumul național Bălți-Fălești-Sculeni nu va fi gata nici în acest an. Lucrările durează deja 5 ani

shadow
Luni, 28.09.2020 06:59   578
Lucrările de reabilitare a drumului național R16 Bălți-Fălești-Sculeni continuă să evolueze lent și din 24 iunie 2020 până pe 25 septembrie 2020 au înregistrat un progres de trei puncte procentuale, arată date ale Administrației de Stat a Drumurilor (ASD).

Astfel, dacă pe 24 iunie 2020 Guvernul anunța că au fost executate doar 60% din lucrări, apoi peste 3 luni de zile, pe 25 septembrie, ASD anunță că drumul național R16 Bălți-Fălești-Sculeni este reabilitat în proporție de peste 63%.

Un punct procentual pe lună 

Adică progresul este de un punct procentual pe lună. Potrivit ASD, antreprenorul, Impresa Pizzarotti & C.S.pA, planifică să finalizeze lucrările până la sfârșitul anului curent.

"Reabilitarea acestui sector de drum este un proiect important pentru infrastructura țării. Finanțat de Banca Europeană de Investiții, cuprinde lucrări complexe, cu o valoare a contractului de peste 50,5 milioane euro" a sublinitat Directorul General Interimar al Administrației de Stat a Drumurilor, Veaceslav Potop, care a inspectat lucrările la acest drum.

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Construcții și imobiliare   Gestionarea banilor publici   Relații internaționale  

Advertisement

Oportunitati