Cea mai bună vinărie din Republica Moldova a anului 2020

shadow
Joi, 24.09.2020 05:37   3085
Compania Radacini Wines SRL a fost desemnată drept cea mai bună vinărie din Republica Moldova a anului 2020. Proprietarul este un cunoscut om de afaceri, ce deţine şi cea mai mare reţea de magazine din Moldova.

Premiul este oferit, tradițional, de către Guvernul Republicii Moldova. Decizia de decernare a Marelui Premiu a fost anunțată în cadrul ședinței Executivului.

Potrivit lui Ion Perju, ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, compania Radacini Wines SRL a fost selectată "pentru merite deosebite în fabricarea vinurilor de calitate înaltă, propagarea tradiţiilor şi calităţii excelente a vinurilor autohtone, promovarea imaginii Republicii Moldova ca ţară vitivinicolă pe arena internaţională, precum şi pentru contribuția la dezvoltarea turismului vitivinicol moldovenesc".

Deși are o istorie realtiv scurtă, compania fiind inființată în anul 2011, Radacini Wines a avut o evoluție destul de rapidă. 

Potrivit Ministerului Agriculturii, cele 3 crame de prelucrare a strugurilor, parte componentă a companiei, permit crearea vinurilor autentice de cea mai înaltă calitate.

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Proprietari și manageri   Agricultura și vinificația   HoReCa  

Advertisement

Oportunitati