Nunta fiului premierului: Cine este proprietarul vinăriei Poiana

shadow
Duminică, 30.08.2020 13:47   9324
Vinăria Poiana, unde vineri seara a avut loc nunta unuia dintre cei doi feciori a premierului Ion Chicu, se află pe o podgorie din localitatea Ulmu, la 30 kilometri de Chişinău.

Evenimentul, ce s-a desfăşurat cu ample măsuri de securitate, în special pentru ca în presă să nu apară imagini şi informaţii despre numărul nuntaşilor, a provocat mai multe controverse.

Nunta fiului premierului a ajuns pe agenda politică

Jurnaliștii de la proiectul „CU SENS” au publicat sâmbătă şi secvențe video de la nuntă, dar şi modul cum anumite persoane blocau accesul jurnaliştilor în locaţii publice, astfel încât aceştia să nu poată filma evenimentul.

Totodată Maia Sandu, lidera PAS a anunţat într-o postare pe Facebook că va solicita Inspectoratului General de Poliție să-l sancționeze contravențional pe prim-ministrul Ion Chicu și va înainta un denunț Procuraturii Generale, solicitând cercetarea acțiunilor sub aspect penal.

"Prim-ministrul a hotărât în august că toți oamenii care vor face nunți sau cumetrii vor fi pedepsiți și vor fi obligați să plătească amenzi mari sau chiar să facă închisoare.

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Infracțiuni economice   Agricultura și vinificația   HoReCa  

Advertisement

Oportunitati