Un accelerator de afaceri oferă bani pentru dezvoltarea ideilor în Moldova

shadow
Miercuri, 26.08.2020 07:15   3201
Primește investiții în valoare de $8.000 și dezvoltă-ți afacerea cu ajutorul programului XY Accelerator powered by Tekwill.

Câte ori te-a prins gândul de a pleca de la job pentru a înființa propria afacere? Însă, mai multe aspecte încearcă să blocheze acea dorință interioară, precum lipsa stabilității financiare, lipsa cunoștințelor necesare într-o afacere, nu ai idee cum să lansezi sau să intri pe piață cu un nou produs ori serviciu etc.

Da, este un adevărat sentiment frustrant, care te face să înțelegi că stai bine acolo unde ești, cu un salariu care îți asigură traiul, un pachet social pe care poți conta și, de ce nu, într-un an poți fi promovat în poziție, ceea ce înseamnă și creștere salarială și mai multă încredere în ziua de mâine. 

Dar, trăiește în interior acel sentiment de ”neajuns”, de ”poți mai mult”, de ”nu trebuie să depinzi de cineva”, de ”nimeni decât tine nu îți va decide soarta”.

Advertisement

Apoi aici, dragă prietene-angajat, îți sugerăm să te gândești bine la ceea ce vrei să fii în 5 sau 10 ani, angajat într-o companie sau persoana-cheie care stă în spatele unei companii de succes.

Asta și ne-a determinat să înființăm programul antreprenorial XY Accelerator powered by Tekwill - să descoperim talentele care-și pierd zilele muncind pentru dorința cuiva și a nu a lor personală. 

Pentru a participa la cea de-a doua ediție a programului XY Accelerator powered by Tekwill, este necesar să completezi formularul de aplicare.Oportunitati