Tranzacţia săptămânii: Gigantul Vetropack preia cea mai mare fabrică de sticlă din Moldova

shadow
Marţi, 04.08.2020 09:05   1825
Vetropack, un grup corporativ elvețian lider în industria europeană a ambalajelor de sticlă, a semnat un acord pentru preluarea a celei mai mari fabrici de sticlă în Republica Moldova.

Această nouă completare a grupului Vetropack, care cuprinde două unități operaționale separate (Glass Container Company și Glass Container Prim), va spori poziția pe piață a Vetropack în Europa Centrală și de Est, potrivit unui comunicat al grupului.

Valoarea tranzacţiei nu este dezvăluită

Finalizarea tranzacţiei este planificată în noiembrie 2020, sub rezerva aprobării autorităților de concurență. Părțile implicate în achiziție au convenit să nu dezvăluie prețul de achiziție.

„Cu această achiziție, continuăm să ne extindem într-o regiune cu care suntem foarte familiari - o regiune în care avem aproape trei decenii de experiență în fabricarea sticlei”, afirmă Johann Reiter, CEO al Vetropack Group.

Potrivit Vetropack, strategia sa a fost întotdeauna să integreze achizițiile sale în cadrul grupului Vetropack mai larg și să păstreze totuși caracteristicile și identitatea locală.

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele





Teme: Bursa și tranzacții   Energetica și industria   Proprietari și manageri  

Advertisement

Oportunitati