Ce avere are proprietarul magazinului ce l-a acuzat pe un bătrân că a provocat o pagubă de 14 lei

shadow
Sâmbătă, 20.06.2020 05:54   3207
Administrația hipermaketului Velmart din Chișinău a depus o plângere pe numele unui bătrân de 80 de ani, care de două luni, începând cu luna aprilie, ar fi venit o dată în săptămâna la magazin și cântărea produsele greșit.

„Acest cetățean în mod regulat vizita hipermarketul și manipula greutatea și denumirea produsului. Aceste manipulări au dus la apariția unor diferențe bănești în favoarea persoanei în cauză și au cauzat pagube unității de comerț”, scrie într-un comunicat difuzat de compania Vistarcom SRL, proprietara hipermarketului Velmart.

Potrivit comunicatului, angajații l-ar fi avertizat de mai multe ori, însă bătrânul comitea din nou aceleași acțiuni.

„Persoana în cauză, cu rea intenție conștient revenea în hipermarket și continua să comită acțiuni ilegale. De fiecară dată, la avertizările angajaților bărbatul se comporta ostentativ, își exprima punctul de vedere că normele sociale nu sunt pentru el un reper în comunicare”, mai scriu aceștia.

Totodată administrația magazinului susține că chemarea poliției a fost o măsură forțată ce a avut scopul de a preveni încălcarea legii.

Polițiștii l-au vizitat la domiciliu "au dialogat cu domnul Vasilii și i-au recomandat să fie mai atent atunci când merge la cumpărături, iar dacă are nevoie de ajutor să comunice despre asta".

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

Teme: Infracțiuni economice   HoReCa  

Advertisement

Oportunitati