MAIB oferă soluții pentru plăti online și cu cardul

shadow
Joi, 18.06.2020 14:13   1116
Şi afacerea ta migrează exponențial pe online? Oferă-le clienților tăi nu doar servicii și produse de calitate, dar și plus de comoditate prin soluțiile inteligente de vânzări la distanță de la MAIB.

Oferă-le clienților tăi posibilitatea de a plăti online și cu cardul. Optează pentru soluțiile electronice de la MAIB. 

Indiferent dacă ai deja un site de vânzări sau este deocamdată doar la nivel de plan, echipa Moldova Agroindbank îți oferă consultanță și suport pentru a alege soluția de E-commerce care ți se potrivește. Competitiv, rapid, comod și, cel mai important, în siguranță pentru clienții și afacerea ta.

E-Commerce. Achitări cu cardul direct pe site 

Pentru afacerile care au un site de prezentare a produselor și serviciilor, soluția E-commerce oferă posibilitatea de a recepționa prin Internet plăți pentru marfa vândută, cu achitarea prin cardul bancar. Compania vinde, clientul cumpără, banii ajung direct în contul bancar al companiei. Simplu, comod, sigur și cu plus de avantaje, cum ar fi:

 • utilizarea tehnologiei 3D Secure, care oferă siguranță în mediul online atât pentru comercianți, cât și pentru deținătorii de carduri în momentul efectuării tranzacțiilor;
 • sistem propriu antifraudă, care oferă un nivel înalt de siguranță;
 • sistem de raportări exhaustiv, efectiv și modern;
 • posibilitatea de personalizare a paginii de plată prezentă pe proiectul online;
 • suport 24/7.
 • Pentru mai multe de detalii, accesează pagina web

MAIB Pay – Vânzări ușoare pe online, chiar și fără un site 

Pentru afacerile care nu au un site sau nu au instalată modalitatea de achitare online cu un card bancar, dar are necesitate de a primi plăți pentru produsele și serviciile vândute – o soluție eficientă și ușor de implementat  este platforma MAIB Pay.

Advertisement

MAIB pune la dispoziție accesul la un cabinet personal. Compania generează un cont spre plată, îl transmite clientului printr-un link pe e-mail sau mesagerie. Clientului nu îi rămâne decât să confirme și achite plata cu oricare card bancar, direct în cabinet. Mai simplu de atât nu se poate. Vezi detalii aici.

Totul.online – vinzi ușor pe on-line

Pentru afacerile care nu dețin propriul magazin on-line, MAIB oferă posibilitatea vânzării mărfurilor prin intermediul marketplace-ului www.totul.online – un supermarket online deja construit, ce nu necesită investiții pentru dezvoltare sau promovare și oferă platforma necesară pentru comercializarea produselor: rapid, ușor, cu achitare direct în cont.

Aderă acum la marketplace-ul www.totul.online completând linkul și bucură-te de avantajele platformei:

 • magazin electronic configurat și gata de lucru;
 • modul de plăți cu cardurile bancare conectat și funcțional;
 • cabinetul companiei cu acces la rapoarte și contactele clienților;
 • acces la informații despre fiecare comandă;
 • posibilitatea de a interacționa direct cu cumpărătorii;
 • suport tehnic și informațional;
 • marfa se vinde la prețul stabilit, fără alt adaos comercial.

Ai la îndemână un magazin online complet funcțional, gata de utilizare, în care trebuie doar să încarci ofertele de mărfuri și să vinzi!

Echipa Moldova Agroindbank este la dispoziția ta!

Apelează-ne cu încredere la numărul de telefon 022 303 554, scrie-ne un email la cards@maib.md sau completează formularul de cerere de intenție, iar noi îți oferim soluția de comerț inteligent la pachet.Oportunitati