Rocadă la conducerea Agenției Servicii Publice

shadow
Marţi, 05.05.2020 06:09   1835
Luni, 4 mai, a fost numit în funcția de director al Agenției Servicii Publice (ASP) Vladislav Zara, care din decembrie 2019 a deținut funcția de director adjunct al acestei instituții.

În schimb, fosta șefă a ASP Tatiana Cunețchi a fost retrogradată în funcția de prim-director adjunct.

Noul director a fost prezentat echipei Agenției Servicii Publice de către Secretarul general al Guvernului Republicii Moldova, Liliana Iaconi, care i-a urat succese noii conduceri în activitatea profesională.

Din august 2015 și până în luna august 2019, Vladislav Zara a fost șef la Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale, fiind eliberat din funcție de către Ala Nemerenco, ministră a Sănătății în Guvernul Maia Sandu.

Advertisement

În anii 2013-2015, acesta a activat ca administrator la întreprinderea de stat Gările și Stațiile Auto, iar anterior a fost șef de secție la Serviciul Vamal.

Menționăm că Agenția Servicii Publice este una dintre instituțiile cheie din Republica Moldova, creată în urma fuziunii în 2017 a întreprinderilor Registru și Cadastru, Camerei Înregistrării de Stat și Camerei de Licențiere. Anterior șef al acesteia a fost actualul ministru al Economiei, Serghei Railean.

 Oportunitati