Mold-Street.com anunță acțiuni de solidaritate cu businessul și consumatorii de informație

shadow
Luni, 30.03.2020 08:58   568
Compania media Business News Service SRL reduce prețurile la toate serviciile informaționale în perioada stării de urgență în legătură cu eforturile de combatere a virusului COVID-19.

În condițiile în care afacerile și cetățenii sunt afectați de măsurile restrictive impuse de autoritățile publice, care vor tăia dramatic din venituri tuturor, redacția și colaboratorii noștri își exprimă solidaritatea cu consumatorii de informație și anunță reduceri de prețuri la toate serviciile prestate prin intermediul portalului de știri business și analize economice Mold-Street.com. 

Astfel, în perioada declarată oficial drept situație excepțională în Republica Moldova (până la 15 mai 2020) Business News Service va diminua prețurile la pachetele de abonamente cu 20 la sută, atât pentru persoanele juridice, cât și persoanele fizice. 

Prețurile noi (-20%): 

De asemenea, vor scădea prețurile și la serviciile de publicitate/promovare, tot cu 20%.

Advertisement

Oferta standard pentru anul curent poate fi descărcată AICI

Menționăm că reducerile nu sunt valabile pentru abonamentele în vigoare și contractele deja semnate. 

Anunțurile privind oportunitățile de angajare, instruire, finanțare și evenimente vor fi în continuare publicate gratis. 

Dreptul la o viață sănătoasă are prioritate. Aveți grijă de sănătatea personală și a apropiaților Dvoastră. Noi vom avea grijă să fiți informați corect. 

Vreau să mă abonez acum.Oportunitati