MAIB donează 500 000 lei spitalului “Toma Ciorbă” pentru a-l susține în lupta cu COVID-19 [SONDAJ]

shadow
Vineri, 20.03.2020 06:46   716
Moldova Agroindbank împărtășește convingerea că suntem MAIBuni în eforturi comune și că inclusiv o situație precum este cea cauzată de COVID-19 constituie un catalizator care să unească întreaga societate și să ne mobilizeze la fapte bune.

MAIB a decis să doneze suma de 500 000 lei Spitalului Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă”. Suma va fi direcționată pentru susținerea materială a personalului medical implicat în lupta împotriva COVID-19, dar și pentru achiziția aparatajului medical vital și consumabilelor necesare. Prin acest gest, ne manifestăm prețuirea specială pentru munca personalului medical din Republica Moldova, cei care astăzi sunt la propriu pe baricade.  

„Solidaritatea este cauza care contează cu adevărat pentru societate în astfel de momente. Împreună cu echipa de management, Moldova Agroindbank a decis să direcționeze acest suport financiar Spitalului Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă”, una dintre instituțiile medicale în prima linie de luptă pentru sănătatea pacienților infectați cu COVID-19.

Advertisement

Stimați lucrători medicali, vă mulțumim pentru profesionalism, dedicare și pentru că și-n aceste circumstanțe demonstrați prin propriul exemplu că dincolo de profesioniști, dincolo de problemele sistemului, aveți o inimă cât galactica de mare, dedicându-vă totalmente pentru a restabili starea de sănătate a fiecărui pacient! Apreciem maniera responsabilă în care stați la straja sănătății și îngrijiți persoanele dragi nouă – cetățenii Republicii Moldova”, a declarat Serghei Cebotari, Președintele MAIB.

„Pentru că ne pasă” – este mesajul comunicat de Moldova Agroindbank de la primele semne ale răspândirii COVID-19.

„Pentru că apreciem” - este mesajul pe care îl adresează astăzi echipa MAIB în mod special medicilor, asistenților, infermierilor, întregului personal care lucrează în clinici și spitale pentru a salva vieți omenești!

Întreaga echipă MAIB este convinsă că prin responsabilitate și spirit civic vom depăși pericolul provocat de COVID-19, devenind mai puternici, mai empatici, mai buni.

De aceea, îndemnăm, inclusiv prin acest gest, sectorul privat să se implice, să susțină, să facă diferența! Împreună – mai puternici în lupta cu COVID-19!Oportunitati