Democrații revin oficial la guvernare. Ce ministere obține PDM

shadow
Luni, 16.03.2020 14:18   853
Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și Partidul Democrat au semnat, astăzi, la Parlament, Acordul cu privire la constituirea Platformei parlamentare majoritare, de orientare social-democrată.

Documentul semnat de liderii celor două partide: Zinaida Greceanîi și Pavel Filip, repetă în mare parte prevederile Acordului politic semnat între PSRM și Blocul ACUM, în vara anului 2019.

Președintele PSRM, Zinaida Greceanîi, a declarat că prin semnarea acestui acord se pune o bază solidă guvernării Republicii Moldova și unei bune funcționări a tuturor instituțiilor statului.

”Este o decizie importantă pentru stabilitatea socială, politică și economică a țării. E vorba de o stabilitate cu atât mai necesară, cu cât mai dificile sunt vremurile prin care trecem, când ne-a lovit o epidemie cu risc sporit pentru națiune”, a declarat liderul PSRM.

Partidul Democrat susține că prin acest pas a decis să dea o mână de ajutor în situația când Republica Moldova trece printr-o situație fără precedent din cauza epidemiei de coronavirus de tip nou.

 

Acest articol este doar pentru abonați. Vizibil 33%

pentru a vedea articolul intreg
pentru a vedea toate articolele

fara inregistrare sau abonament

Teme: Reforme și politica economică   Gestionarea banilor publici  

Advertisement

Oportunitati