Fostul șef al Air Moldova și-a lansat propria companie avia

shadow
Joi, 20.02.2020 16:17   1803
Pe piața serviciilor de transport avia de călători a apărut o nouă companie, HiSky SRL, fondată de Iulian Scorpan, exdirector la Air Moldova. Al doilea asociat este fostul director financiar al Air Moldova.

Potrivit unui comunicat al companiei, aceasta va activa pe piața locală și regională în baza unui parteneriat cu operatorul român Cobrex Trans.

Astfel HiSky scoate la vânzare bilete către șase destinații din Europa – Londra (Marea Britanie), Dublin (Irlanda), Lisabona (Portugalia), Paris (Franța), Bologna (Italia) și Dusseldorf (Germania).

Ultima – Dusseldorf - reprezintă o premieră absolută pentru piața din R.Moldova, cursele spre această destinație fiind planificate pentru fiecare zi de luni și vineri.

Rezervarea biletelor este disponibilă deja, dar cursele vor fi operate începând cu data de 10 aprilie.

Împreună cei de la Cobrex Trans, compania va opera zborurile cu două aeronave de tip Airbus A320. Politica de prețuri, pe care se sprijină acest parteneriat, îmbină principiile low-cost cu o gamă de servicii adiționale taxate de o manieră simplă, astfel încât pasagerii să aibă deplină stăpânire pe alegerea lor.

Advertisement

„HiSky își propune să importe și să cultive – aici – la noi acasă, cultura occidentală în ceea ce privesc zborurile cu avionul. Pe de altă parte, vrem să dezvoltăm această companie în spiritul unui sentiment general de siguranță și prietenie – toate orientate spre confortul pasagerilor”, susține directorul general HiSky, Iulian Scorpan, în mesajul său de lansare.

O experiență bogată în aviație au și partenerii din echipa Cobrex Trans. Compania aeriană a fost înființată în anul 1994 în Brașov și certificată de Autoritatea Aeronautică Română, ca operator aerian care are dreptul să desfășoare misiuni de transport aerian public intern și internațional.

„Interesul primordial al companiei noastre este standardul ridicat la preț de low cost. Ne dorim ca pasagerii care beneficiază de serviciile noastre să călătoreasca spre destinațiile alese într-un mediu plăcut, sigur, confortabil. De asemenea, văd această colaborare ca fiind fructuoasă pentru ambele echipe. Ceea ce îmi doresc de la acest parteneriat vizează, în primul rând, oamenii și serviciile oferite acestora,” afirmă Mihaela Apavaloaie, directorul comercial al companiei Cobrex Trans.
 Oportunitati